Amstelveen | straatinfo

overval-beroving politie meldingen

Getuigenoproep woningoverval

overval / beroving

Amstelveen - Op woensdag 3 augustus heeft een man een woning aan de Legmeerdijk overvallen. Een bewoner is bij de overval gewond geraakt. De politie is op zoek naar getuigen.

Rond 15.00 uur overviel een man een woning aan de Legmeerdijk. Hij bedreigde een bewoner met een vuurwapen en mishandelde hem. Vervolgens ging hij er vandoor in de auto van het slachtoffer. De bewoner raakte gewond aan zijn hoofd en is naar het ziekenhuis gebracht.

Meerdere agenten zochten in de omgeving naar de overvaller en ook een politiehond en de politiehelikopter zochten mee. Tevens zette de politie Burgernet in bij de zoektocht. De gestolen auto is dankzij een Burgernetdeelnemer teruggevonden op de Jane Addamslaan. De verdachte is nog niet gevonden.

De overvaller is een blanke man van begin dertig. Hij is ongeveer 1.75 meter lang, heeft kort blond haar en droeg een donkere jas.

De recherche is een onderzoek gestart er komt graag in contact met getuigen. Mensen die meer informatie hebben over de woningoverval, het achterlaten van de gestolen auto, de vluchtroute of wellicht zelfs over de dader, wordt verzocht contact op te nemen via 0900-8844. Anoniem informatie doorgeven kan bij Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Soortgelijke berichten

Getuigen gezocht van woningoverval
Maastricht

Woningoverval politie zoekt dader
Haarlem

Politie zoekt getuigen van woningoverval
Arnhem

Getuigen gezocht van woningoverval (update)
Apeldoorn

Woningoverval
Alkmaar

Woningoverval
Middenmeer

Woningoverval
Leiden

Woningoverval
Voerendaal

Gewapende woningoverval
Zuidlaren

Getuigenoproep woningoverval
Utrecht

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio