Amstelveen | straatinfo

moord-doodslag politie meldingen

Verdachte aangehouden in onderzoek naar overleden Wioletta Rogozinska

moord / doodslag

Amstelveen - In het onderzoek naar de dood van de 50-jarige Wioletta Rogozinska uit Amstelveen, is een 43-jarige man uit Polen aangehouden.

De man is op verzoek van de Amsterdamse recherche aangehouden door de politie in Polen. Hij wordt verdacht van mogelijke betrokkenheid bij haar dood. Er is bij de Poolse autoriteiten om zijn overlevering gevraagd.

Wioletta Rogozinska is op dinsdagavond 19 september onder verdachte omstandigheden in haar woning aan de Prunuslaan gevonden. Uit onderzoek is gebleken dat zij slachtoffer van een misdrijf is geworden. Wioletta was van oorsprong Pools, ze werkte hier zelfstandig als schoonmaakster bij verschillende klanten.

Het laatste teken van leven van Wioletta is van maandag 18 september rond het middaguur. Het onderzoeksteam wil graag meer weten over haar leven, bezigheden, met wie ze omging, en of ze bijvoorbeeld problemen met iemand had. Het rechercheteam wil graag in contact komen met mensen die haar voor haar dood nog hebben gezien of gesproken. Mogelijk zijn er mensen die iets is opgevallen rond de Prunuslaan in Amstelveen, rond de dagen van haar dood.

Soortgelijke berichten

Verdachte overleden bij politie-inzet Roosteren (Limburg)
Roosteren

Slachtoffer steekincident overleden
Amsterdam

Aangereden vrouw maasboulevard overleden
Rotterdam

Man overleden bij vechtpartij; verdachte aangehouden
Maastricht

Dodelijk slachtoffer aangetroffen in woning
Enschede

Oorzaak overlijden vrouw in woonhotel bekend
Eindhoven

Steekpartij: gewonde overleden
Middelburg

Dode man aangetroffen
Almelo

Vrouw overleden na steekincident
Amsterdam

Dodelijk ongeval
Overberg

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio