Meisje met substantie besmeurd

vrijdag 20 oktober 2017

Amsterdam - Een nog onbekende man heeft vrijdagochtend 20 oktober in het Vondelpark bij een meisje van 14 jaar substantie in haar gezicht gesmeerd. De politie zoekt getuigen.

Rond 08.00 uur fietst het meisje samen met haar vriendin door het Vondelpark langs het kinderbadje richting de rozentuin. In verband met de regen stapt het meisje bij een brug af en gaat ze lopend verder. Haar vriendin fietst wel door en wacht op haar onder aan de brug. Op een gegeven moment krijgt het meisje, dat loopt, een trap in haar knieholte waardoor zij haar evenwicht verliest. Direct daarna krijgt ze een soort klap in haar gezicht en drukt de man een substantie in haar gezicht. Ze had deze man ook al zien staan bij de rozentuin en hij ziet er als volgt uit: 

Licht getinte man, smal postuur, sportief gekleed in een donkerkleurige jas met capuchon, driekwart broek tot net iets over de knie met een zwarte legging en sportschoenen. 

De politie heeft sinds augustus vaker dit soort meldingen gehad en is op zoek naar deze man. Onderzoek moet uitwijzen waaruit de substantie bestaat.

Kent u deze man of heeft u informatie over dit of de andere incidenten neem dan contact op met de politie op 0900-8844 of vul het tipformulier in. Via dit tipformulier kunt u ook beeldmateriaal met de politie delen. Bent u ook door deze man op deze wijze benaderd en heeft u daar nog geen aangifte van gedaan, maak hiervoor dan een afspraak via 0900-8844.

Laat het ons weten via het tipformulier.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Amstelveen | 112 alarmeringen Amstelveen | Goedkoop Tanken in Amstelveen | Supermarkten in Amstelveen | Weerbericht Amstelveen